Oldalam teljesen politikamentes övezet.
Szombathely eseményei, hírei, rendezvényei,
kerülnek megörökítésre, képes, filmes formában.
Közérdekű információk, valamint esküvői 
szolgáltatók gyűjteménye található itt. 

Fotóim a múltból érkeznek, én a jövőbe nézek.
     
               
  

Az Ön belépési neve Vendég | Csoport "Vendégek" | RSSÜdvözöllek Vendég
               
Block title
Kategória menü
decemberi események [12]
novemberi események [12]
októberi események [10]
szeptemberi események [14]
augusztusi események [6]
júliusi események [10]
júniusi események [14]
májusi események [16]
Belépés

Honlap-menü
javascript://
A fejezet kategóriái
Keresés
Statisztika
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Block title

Szombathely eseményei

Nyitólap » Cikkek » 2011 eseményei » augusztusi események

augusztus 15. Látogatás Mészáros Tibor rezidenciáján.


Korábban is találkozhatott már oldalam látogatója Mészáros Tibor nevével és tevékenykedéseivel.

A hihetetlen erejéről és ugyan ekkora önzetlen jóságos segítőkész tulajdonságairól ismert ember Ő. Városunkban és távolabb élők egyaránt ismerhetik már. Legutóbbi találkozásunkkor épp a tél leghidegebb napjaiban meleg ételt és teát osztott párjával és barátjával a belvárosban , rászorulóknak vagy didergő járókelőknek.

A korábban megszokott Derkovits lakótelepi „tekerős” fagyizójukat tavaly májustól átköltöztették a város másik pontjára ahol nagyobb teret kaptak elképzeléseik megvalósításához.

Új helyen a Külső Rumi úton előbb a fagyizó kezdett újra üzemelni 2010 májusától. Ettől kezdve a kétkezi munka valamit az anyagiak játszották a legnagyobb szerepet, ahhoz hogy hamarosan kibővíthették, és még most is friss tervek ötletek várnak megvalósításra. A jelenlegi állapotról készült ez a kis fotós összeállítás. Beszélgetésünk során Tibi elmesélte hogy szenvedélyes régiséggyűjtő, és itt is el tudott helyezni kedvenceiből párat hogy érdekes jó hangulatot hozzanak a helyre.

A fagyizót, büfével, zöldség gyümölcsös standdal, gyermekeknek játszó lakókocsival, komplett kis játszótérrel, hintákkal, csúszdával trambulinnal bővítették. A legújabb szerzeményük a kis vadaspark vagy állatkert, ahol a kecskék, bárányok, tyúkok különböző fajtái kacsák póni és egyéb állatok kaptak helyet. Valamint a pónilovaglás is szerepel a gyerkőcök nagy örömére. Mindezek díjmentesen vehetők náluk igénybe, fizetni csupán a fogyasztások után kell. De gondolom ez nem újdonság.

Tervek közt egy hamarosan érkező ló beköltözése szerepel, valamint egy gólya családot is várnak az általuk épített gólyafészekbe. Egy gólya már tesztelte is a lakosztályt elég stabil e. Ez persze

nem is kérdés ha csak Tibire nézünk és az általa összehozott eszközök teherbírására gondolunk. Nos a gólya is nyugodtan hozhatja az egész családot. És hogy ez mennyire igaz Tibi bizonyította, meghívott minket egy családi hintázásra, ahol természetesen ő hajtotta egyedül a hintát.

Mindenkinek tudom ajánlani térjen be hozzájuk egy jó fagyira, hamburgerre, egy jéghideg üdítőre, vagy egyszerűen látogassák meg az állatokat, vigyék be a gyerkőcöket egy kis ugrálásra hintázásra. Látni fogják hogy mennyire barátságosan fogadják a betérőket Ők ketten. Kati és Tibi azaz

KATIBI”

A fotókat náluk készítettem.

További fotók az esemény fotóalbumok közt láthatók.


Kategória: augusztusi események | Hozzáadta: pogi (2011 Augusztus 17)
Megtekintések száma: 515
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]