19:37
Színes Mikulások találkoztak ismét a szombathelyi műjégpályán

2016. december 4.

Örömmel tudatjuk a téli sport szerelmeseivel, hogy 2016. december harmadikán ismét szezont nyitott a szombathelyi műjégpálya. A szombat esti nyitó buli után, vasárnap reggel ismét az egyedülálló színes Mikulás találkozó következett a Szabadidősport Szövetség szervezésében és Varga Jenő vezénylésével.. A csodálatos napsütésben sokan látogattak ki a jégpályára, hogy találkozzanak a különleges Mikulásokkal és ördögökkel. Hogy jó kis fotókat készithessenek velük. A kicsiket szaloncukorral lepték meg a fehér szakállúak. S hogy kis szórakoztatás, és hasznos tevékenység is legyen a délelőtti programban, volt Mikulás szépségverseny, vagy inkább nevezzük ezt szimpátia versenynek. Volt Mikulás vonulás, Mikulás csoportkép készítés, Mikulás akadályverseny. Ez utóbbiban csúfosan mutatkoztak be az öregek. Nem maradt el a kori oktatás, és bemutató sem, ami szezon elején nagyon fontos szerepet kap, és Varga Jenő ezt nagyon szív ügyének is tekinti.

És nem utolsó sorban találkozhattak a kicsik és nagyok a szinte elejétől alap pillérnek számító Tüzoltó Mikulással, és Pufi Mikulással, velem is.  

  

  

További fotóim a nyugat.hu oldalon láthatók.

 

Kategória: 2016.szombathelyi eseményei | Megtekintések száma: 1072 | Hozzáadta:: pogi | Címkék (kulcsszavak): korcsolya, Mikulás találkozó, szombathely, Mikulás, jégpálya, Színes Mikulások, Sport | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]