23:09
Quimby Family Tugedör Szombathelyen

2019. 3.22.

A Quimby szerelemgyerekeivel csapott a húrok közé Szombathelyen az Agora MSH színpadán. Február 23-án indul a Quimby Family Tugedör turnéja, ami minden eddiginél több meglepetést tartogatott. A koncertsorozatban talán most először 6 zenekar és 23 zenész játszott együtt egy színpadon. A Family Tugedör koncerteken igazi házibuli hangulat várta a közönséget.

A Quimby mellett A Kutya Vacsorája, az Aranyakkord, a Kárpáti Dódi Priváti Projekt, a Marlboro Man és SZILÁRD formációja is muzsikált. „Valójában egyetlen műsorfolyamként van megszerkesztve az egész produkció, a dalokban a különböző zenekarokból jönnek fel a színpadra a vendégek.  Egyetlen Quimby szám sem úgy fog szólni, mint az eredeti, mivel ha bejön egy-két énekes és betesz egy-egy újabb szólamot egy dalba.”Nyilatkozták a muzsikusok. A pénteki nap szinte végig a technika felépítésével telt. Profi stáb kevés kérdés látványos munka. Eredménye egy professzionális esti két órás örömzenélés hihetetlen hangzással és hangulattal. A koncert hangulatát fotóimon prezentálom azok számára akik nem jöttek el.

  

  

További fotóim a nyugat.hu oldalon láthatók.

 

Kategória: 2019.szombathelyi események | Megtekintések száma: 415 | Hozzáadta:: pogi | Címkék (kulcsszavak): koncert, szombathely, Quimby, Agora MSH | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]