21:14
Országos roncsderbi bajnokság 2. futama Szombathelyen

2017. június 11.

Idén jól sikerült a szombathelyi roncsderbi futam időpontját belőni a szervezőknek, hiszen igazi nagy tömeget mozgató rendezvény nem csalogatta el a potenciális látogatótömeget, a benzingőz szerelmeseit.

A helyszín a már jól bevált egykori szabadidőközpont körkörösen szépen belátható területe volt. A versenyt szokás szerint hatalmas munka előzte meg idén is, de mondhatjuk megérte. Az országos roncsderbi bajnokság második fordulója, igazi nyári melegben, jól szervezett, pörgős versenybonyolítással, kísérő programokkal, látnivalókkal igazán kellemes vasárnapi elfoglaltságnak bizonyult.

A délelőtti pörgős időmérők, és egy rövidke ebédszünet után, szinte a verseny végéig folyamatosan dübörögtek a vasak, mindenféle kategória részvételével. Látnivaló, és izgalom akadt bőven, de még a hatalmas Amerikai autócsodák megjelenése is nagyot dobott az autós rendezvényen. Igazán szórakoztató ütközésekkel, sérülésmentes borulásokkal tarkított megmérettetés volt a szombathelyi. A nap ezerrel sütött közben, amiről megfeledkezve csodálta mindenki a futamokat, majd otthon újabb csodálkozás következik a tükör előtt. Hogy miért is? Aki ma kint volt, és nem egy sátorban vagy árnyékoló alatt töltötte a napot, az most tudja miről is van szó. A házigazda idén is az AutóCrash Szombathely SE volt.

    

További fotóim a  nyugat.hu oldalon láthatók.

 

Kategória: 2017.szombathelyi eseményei | Megtekintések száma: 616 | Hozzáadta:: pogi | Címkék (kulcsszavak): rüncsderbi, verseny, szombathely | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]