19:49
Öko majális 2016, a környezetvédelem jegyében

2016. május 7.

A Nyugat Dunántúli Környezetvédelmi Központ Közhasznú Alapítvány rendez évek óta Öko majálist Szombathelyen. Az egész napos, pontosabban két napos program nagyon népszerű, köszönhető ez a látványos, és érdekes bemutatóknak, vetélkedőknek, gyermek foglalkozásoknak, és nem utolsó sorban a főzőversenynek. De ez csak ízelítő volt azon lehetőségekből, amik kellemessé, és szórakoztatóvá tették ezt a májusi hétvégét.

 

 

Persze voltak már e rendezvényen zord időjárási viszonyok, de most igazi „majálisnak való idő” volt, ami sokakat vonzott a szabadba.

A környezetvédelmet középpontba állító napot, Dr. Puskás Tivadar polgármester nyitotta meg.

Sokan voltak kíváncsiak az elektromos versenyautóra, és a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szakmai bemutatójára, az autóból mentésre.

 

Délután pedig a színpadon is nagy volt az élet. A LORIGO TSE gyermek formációs standard, és latin táncbemutatója, után Tóth Daniel zenés műsora (2011-ben Szombathely hangja volt) és a Bioritmus Zenekar slágerei szórakoztattak. A főzőversenyt ugyan díjazták is, de igazi győztesei azok voltak, akik meg is kóstolták a finom ételeket.

 

A vasárnap mottója pedig „Egy kis mozgás mindenkinek kell…” így már reggel kilenc órakor indul kerékpártúra a lukácsházi víztározóhoz.

További fotóim a nyugat.hu oldalon láthatók.

 

Kategória: 2016.szombathelyi eseményei | Megtekintések száma: 693 | Hozzáadta:: pogi | Címkék (kulcsszavak): katasztrófavédelem, Öko majális, szombathely, környezetvédelem | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]