22:15
Múzsák Kertje új szombathelyi helyszínen

2016.szeptember 18.

Idén új helyszíne lett a népszerű szabadtéri programnak a Múzsák Kertjének. Az eredeti helyszínt a Savaria Múzeum parkját ugyanis épp most varázsolják újjá. A program új helyszínéül jó idő esetén az Iseum volt megjelölve, de a borongós vasárnap délelőtti időjárás, és az előjelzések jóslata szerinti várható viharok miatt, végül a szomszédos Képtárban kapott helyet a Savaria MHV Múzeum tagintézményei és a szombathelyi kulturális intézményeinek bemutatkozása. Az érdeklődés idén sem maradt el a korábbi évektől. Az esős idő viszont igen, helyette csodálatos napsütés kísérte a programot végig.

  

Játékok, kézműves foglalkozások, zenés programok várták a látogatókat. A „színpadon” zenés műsorokkal szórakoztatták az érkezőket. A bejáratnál szőlőt préseltek és meg lehetett kóstolni a friss gyümölcs levét, a mustot. Bent fellépett a Savaria Rézfúvós Együttes, a Berzsenyi Dániel Könyvtár műsorát, a Bőrönd színházat sok gyermek figyelte végigérdeklődve. Szabó Tibor és Völgyi Attila sanzonjai sokak kedvence volt ezen a délutánon is. Volt még Táncház, és a Mesebolt Bábszínház előadása is telt termes volt.

  

Az intézmények standjai még az emeleten is sorakoztak, ahol különböző játékok, és kézműves foglalkozások is várták a kicsiket. 

További fotóim a nyugat.hu oldalon láthatók .

 

Kategória: 2016.szombathelyi eseményei | Megtekintések száma: 727 | Hozzáadta:: pogi | Címkék (kulcsszavak): Múzsák kertje, szombathely, képtár | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]