15:05
KRESZ park és a víztorony újra nyitva

2023.4.1.

Nem egy áprilisi tréfa csupán, hogy újra visszatér az élet a szombathelyi KRESZ parkba, és a kiállító térként és kilátóként üzemelő víztoronyba.

Mindezt egy kis családi nappal, szombat délutánra időzítette az üzemeltető Agora.

Igaz a kezdés pillanatában 14 órakor egy hirtelen jégeső csapott le a parkra, de ahogy a viharfelhők eltávoztak kimerészkedett sok gyermek szüleikkel, hogy birtokba vegyék a területet, melynek megújultak, kibővültek útjai, járdái, útburkolati festései. Igaz nagy esők után továbbra is megmaradtak a hatalmas tavacskák az utakon, de ezt szinte élvezik is a gyerekek. Míg kint a rollerek, kerékpárok, gokartok suhantak, tűzoltó felszerelésekkel ismerkedhettek és közlekedési okosságokra is szert tehettek a kicsik, addig bent a toronyban akár a kilátó szintig felmehettek az érdeklődők a kézműves foglalkozások és arcfestések után. A 17 óráig tartó rendezvényre sokan kilátogattak.

További fotóim a nyugat.hu oldalon láthatók a képekre kattintva.

 

Kategória: 2023.szombathelyi események | Megtekintések száma: 170 | Hozzáadta:: pogi | Címkék (kulcsszavak): családi nap, Víztorony, nyitó nap, kresz park, szombathely | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]