23:30
Killer Queen az Agorában

2019. 11. 22.

Killer Queen Londonból.

Egy valódi Bohém rapszódia. Freddie él! Egy pop legenda visszatért közénk!

A show ami full teltházzal zajlott Szombathelyen is. Ülő koncert létére javarészt állva tartotta a közönséget akkora volt a hangulat. A fények a látvány a hangzás tökéletes hibátlan volt. Pörgős, lendületes, dob és gitárszólókkal színesített, döbbenetesen valósághű produkció ami egyszerűen magával ragadta a közönséget.

"A Killer Queen együttes 1993 júniusában alakult. Legelőször publikusan a Londoni Egyetemen léptek fel, pontosan, mint az igazi Queen 21 évvel előttük.
1995-re a Killer Queen népszerűsége akkorára nőtt, hogy a fellépésüket a Londoni Strand Színházban a BBC is közvetítette.
Az együttes mind Angliában, mind külföldön is egyre híresebb lett. 1999-ben, egy európai és orosz turné után hazatértek a Leicester téri díjátadóra, ahol átvették a legjobb emlékzenekarért járó díjat. 
A zenei listák élére törtek, amikor 2001-ben előadták a Queen "The Real Life"-ját Fatboy Slim közreműködésével.
A Killer Queen második évtizede is sikeresen telt. 2005-ben az Ahoy Arénában játszottak, ahol az újra megalakult Queen is fellépett pár hónappal később."

Sikereik azóta is töretlenek bizonyitja ezt a péntek esti fellépésük is.

  

  

További fotóim a nyugat.hu oldalon láthatók.

Kategória: 2019.szombathelyi események | Megtekintések száma: 449 | Hozzáadta:: pogi | Címkék (kulcsszavak): koncert, Queen Show, Agora MSH, Killer Queen, szombathely | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]