18:40
Karneválra hangolódva (a készülődés)

2022.8.22.

Hétfő reggeltől már látványosan is megkezdődött a Savaria Történelmi karnevál építése. Villamosítás már korábban elkezdődött, de most útlezárásokkal, pavilon, színpad, lelátó építésekkel, dekor zászlók felrakásával igazi karneválra hangolódás érzés törhet ránk a belvárosban járva. Egyenlőre azokon a helyszíneken, ahol elárusító pavilonok lesznek, elkezdődtek a lezárások. Így nem lehet behajtani autóval a Thököly utcába a Kiskar utcai körforgalomtól egészen a Hunyadi utcai kereszteződésig.

Zárva van a Rákóczi Ferenc utcai Thökölytől a Batthyány térig tartó szakasza. A zeneiskola mögötti parkolóba, azaz a Sörtérre sem lehet behajtani. Épül az Öreg város vására, és a Fórum színpad is a Fő téren. A Berzsenyi tér alakítása is folyamatban van. Ezekről néhány fotót is hoztam. A lezárások miatt érdemes előre tervezni mit merre érünk el ugyanis Szombathely több pontján is vannak még útépítések miatti korlátozások.

További fotóim a nyugat.hu oldalon láthatók.

 

Kategória: 2022.szombathelyi események | Megtekintések száma: 217 | Hozzáadta:: pogi | Címkék (kulcsszavak): vásár, színpad, útlezárás, építés, Savaria Karnevál | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]