20:55
Karácsonyi műsor a Berzsenyi Dániel Könyvtárban

2022.12.22.

Egy meghitt karácsonyi műsorról számolok be most, amit nagy érdeklődés övez minden évben. Mécsesek derengő fénye, metronóm ütemes kattogása – és Pilinszky János költeménye fogadta a Berzsenyi Dániel Könyvtárba érkező szépszámú közönséget a Vasi Múzeumbarát Egylet nyitott versmondó körének ünnepi műsorán december 22-én, délután. A siker idén sem maradt el. Az idő egy röpke órára megállni látszott, és a műsor az ünnep meghittségét varázsolta  nehézségektől terhes világunkba.

A családias hangulatú műsor zenés részét a Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium tanulói: Nagylaki Dorottya és Kocsis Barnabás János, valamint a Boldog Brenner János Általános Iskola és Gimnázium tanulói: Nagy Gergely, Vincze Boldizsár és Varga Luca hozta el a könyvtárba.

Az ünnepi előadás szerkesztője, Takóné Hoós Ildikó volt.

 A cselekvő szeretet és önzetlenség erénye rendezvényünk ideje alatt is megmutatkozott: a Vakok és Gyengénlátók Vas Megyei Egyesülete javára összegyűlt több mint negyvenezer forint adományt még aznap átvehették az egyesület képviselői Tóth Kálmántól.

További fotóim a nyugat.hu oldalon láthatók, a képekre kattintva.

További fotóim a nyugat.hu oldalon láthatók, a képekre kattintva.

 

Kategória: 2022.szombathelyi események | Megtekintések száma: 164 | Hozzáadta:: pogi | Címkék (kulcsszavak): karácsony, Berzsenyi Dániel Könyvtár, Savaria Múzeum, karácsonyi műsor, múzeumbogár, Advent, szombathely | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]