21:15
Jótékonysági vacsora mentett állatokért
2014. február 28.



A jótékonykodás volt a célja annak a vacsorának, amit a Fekete István Állatvédő Egyesület szervezett pénteken, a West Garden étteremben.
A belépő, és támogatói jegyek árát, valamint a tombola bevételét, árva, kidobott, megkínzott állatok gondozására fordítja az egyesület.  A téli időszakban sajnos kevés lehetőségük van örökbefogadó napokat tartani, ezért ilyenkor nagyon sok elhelyezésre váró állat van gondozásukban. A lefoglalt különterem éppen megtelt az érkezőkkel, akiket élő zene is szórakoztatott.
Akár táncra is perdülhetett aki úgy gondolta. Ezzel a lehetőséggel viszonylag kevesen éltek, inkább egy beszélgetős, családias hangulatú este volt ez. Állatvédők, kutyakozmetikusok , örökbefogadók, és állatbarátok társasága gyűlt össze, ők azok akik igazán megértik egymás állattartással, neveléssel kapcsolatos problémáit.Az ízletes vacsora után a tombola sorsoláson, értékes nyeremények kerültek kisorsolásra.
 

 

További fotóim a nyugat.hu és a vaskarika.hu oldalon láthatók.



Kategória: 2014 szombathelyi eseményei | Megtekintések száma: 607 | Hozzáadta:: pogi | Címkék (kulcsszavak): szombathely, Fekete István Állatvédő Egyesület, jótékonysági vacsora West Garden | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]