Oldalam teljesen politikamentes övezet.
Szombathely eseményei, hírei, rendezvényei,
kerülnek megörökítésre, képes, filmes formában.
Közérdekű információk, valamint esküvői 
szolgáltatók gyűjteménye található itt. 

Fotóim a múltból érkeznek, én a jövőbe nézek.
     
               
  

Az Ön belépési neve Vendég | Csoport "Vendégek" | RSSÜdvözöllek Vendég
               
Block title
Kategória menü
2018.szombathelyi eseményei [11]
2017.szombathelyi eseményei [63]
2016.szombathelyi eseményei [150]
2015 szombathelyi eseményei [119]
2014 szombathelyi eseményei [107]
2013 eseményei [130]
Belépés

Honlap-menü
javascript://
A fejezet kategóriái
Keresés
Statisztika
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Block title
Nyitólap » 2013 » Június » 15 » Iseumi Szabadtéri Játékok beharangozója
00:10
Iseumi Szabadtéri Játékok beharangozója
június 15.Egy emelőkosaras szerkezet, kamera, kamera, meg kamera, hatalmas mikrofonok, és sok sok kíváncsi tekintet. Ez volt a pillanatkép szombaton fél 11 előtt városunk Fő terén. Később, egy helyi járatos felmatricázott autóbusz is érkezett a tér mellé. Mi lesz itt? Kérdezgették egymást a bámészkodók, akik egy egy üzlet, és a fagyizó közt belebotlottak a jelenségbe. A válasz hamarosan egy chopper motor, és egy Ford Mustang kíséretében érkezett. A három, elegánsan a tér közepén elhelyezkedett zenész elé, illetve mellé ugyanis ilyen járművek érkeztek, fedélzetükön szintén muzsikusokkal. Előkerültek a hangszerek, és a ceremónia mester Mérei Tamás is. Ők máris megkezdték a hangszerek kifinomult kezelését, ami által felcsendült, az Aida indulója. És mint ha az égből pottyantak volna a térre a többiek, hipp - hopp előkerült egy hatalmas zenekar. Az előadott művel hatalmas sikert arattak, a járókelők, a fotósok, és mindenki szemében, népszerűsítendő a hamarosan megrendezésre kerülő Iseumi Szabadtéri Játékokat. A közönség ráadást is kapott, és aki nem figyelt az elején, az a végén láthatta, hogy a zenészek nem az égből pottyantak még sem, hanem az autóbuszról szálltak le. Legalább is, a készülő film forgatókönyve szerint. Az autóbuszon is természetesen a közelgő zenei program ismertetője látható. S ahogy érkeztek, úgy távoztak a művészek. Hirtelen. Persze még pár beállított jelenetet felvettek a teljesség kedvéért a nem kis költségvetésű filmhez, amit hamarosan az interneten is láthatunk.

Néhány elkapott pillanat az úgynevezett villámcsődületből. Idén láthatóan ez lett a trendi. Mindenki mindenhol villámcsődül.

 


 

 Kategória: 2013 eseményei | Megtekintések száma: 99 | Hozzáadta: pogi | Tag-ek(kulcsszavak): Szombathely, Fő tér, előzetes, film forgatás, Iseum | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]