Oldalam teljesen politikamentes övezet.
Szombathely eseményei, hírei, rendezvényei,
kerülnek megörökítésre, képes, filmes formában.
Közérdekű információk, valamint esküvői 
szolgáltatók gyűjteménye található itt. 

Fotóim a múltból érkeznek, én a jövőbe nézek.
     
               
  

Az Ön belépési neve Vendég | Csoport "Vendégek" | RSSÜdvözöllek Vendég
               
Block title
Kategória menü
2018.szombathelyi eseményei [30]
2017.szombathelyi eseményei [63]
2016.szombathelyi eseményei [150]
2015 szombathelyi eseményei [119]
2014 szombathelyi eseményei [107]
2013 eseményei [130]
Belépés

Honlap-menü
javascript://
A fejezet kategóriái
Keresés
Statisztika
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Block title
Nyitólap » 2017 » Szeptember » 3 » I. Zokni-Szandál Nap Szombathelyen
23:27
I. Zokni-Szandál Nap Szombathelyen

2017.szeptember 2.

Az első szombathelyi Zokni-Szandál Fesztivál esőnapját is majdnem eső áztatta. Az esemény ami egy baráti beszélgetésből indult Gáspár Sándor szervezésében, eredeti időpontja szerint Augusztus 19-én esős időjárás miatt meghiúsult, pedig az érdeklődés hihetetlen nagy volt. A közösségi portálon már ezer felett volt az érdeklődők száma. Ennek ellenére az új időpontban az esőnapon, szeptember másodikán alaposan eltűnt a lelkesedés, hiszen mindössze tízen vettek részt a találkozón. Ennek ellenére a hangulat, jókedv, a zokniba tűrt nadrágszár, a csíkos hosszú szárú, a virágmintás zokni, a strandpapucs, a kínai és a felemás szandi is mind mind megjelent a minifesztiválon. Előkerültek korhű eszközök, édesség, itóka és napszemcsi is. Bizony, a boci tejkaramella,(Krowka, lengyel karamella) a sárga napszemüveg amivel lehetett a napfele vigyorogni okosan, és a 78ft!+üveg felirattal egy hamisítatlan Triple Sec (tripliszek) nevű itóka is kelléke volt a zokni szandál korszaknak.

  

Voltak hamar emlékidézések, nagy nevetések, rögtönzött pózolások a kép és a emlékek kedvéért. Az ígért zokni szépségverseny sem maradt el persze. Ami viszont ekkora létszámnál nem lett igazán program látványossága, és városunk rekordja e kategóriában, az a Csónakázótó átölelése. Ezt minden résztvevő nagyon bánta. Sajnos e napon is épp hogy megúsztuk az esőt, és hidegre is váltott az időjárás. Úgy hogy elmondhatjuk ez már nem is volt igazi szandálszezon. Na de majd a második! A lelkesedés ugyanis nem fogyott ki ezzel most, említette a szervező. Hajrá Sanyi csak így tovább egy nagy nevetésre, egy vidám találkozóra mindig kell legyen igény és idő a rohanó világunkban.

A viselet különlegessége miatt a hazautat senki nem merte bevállalni az extrém kombinációban.

  

További fotóim a nyugat.hu oldalon láthatók.

 

Kategória: 2017.szombathelyi eseményei | Megtekintések száma: 126 | Hozzáadta: pogi | Tag-ek(kulcsszavak): találkozó, Zokni szandál, Retro, szombathely, Csónakázótó | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]