16:07
Húsvétváró rendezvények

2015. március 29.

Egy héttel húsvét előtt nagyon készülődnek a gyerekek is az ünnepre. Ahogy ez már megszokott ilyenkor, Szombathelyen is több helyen szerveznek a kicsiknek „Húsvétváró családi napot” Én is jártam ezek közül kettőben, és láttam mekkora lelkesedéssel készítik az ide illő kellékeket a gyerekek, és persze a szülők is. Új tojás festési eljárások, nyuszis álarcok, tojástartók, és sok hasonló apróság kerül ki kezeik közül. Délelőtt az Agora Gyermekek Házában néztem körül, az itt készített fotóim a következő képekre kattintva láthatók.

 

Délután egy komplett családi délutánra, az Oladi Iskola Rendezvényházába indultam, ahol a kézműves feladatok sokszínűsége után, egy húsvéti uzsonnával is megvendégelték az érkezőket. A menü fincsi kakaó volt vajas kaláccsal. Imádták kicsik nagyok egyaránt. Majd egy izgalmas bábelőadással zárult a délután, Frédy bácsi előadásával. Természetesen ebben az előadásban is feltűnt stílusosan egy fehér nyuszika. Az itt készült fotók a következő képre kattintva láthatók.

 

 

Kategória: 2015 szombathelyi eseményei | Megtekintések száma: 460 | Hozzáadta:: pogi | Címkék (kulcsszavak): húsvét, szombathely, kézműves foglalkozás, Frédy bácsi bábszínháza, Agora, olad | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]