22:09
Halhatatlanok dalai tehetséges előadóktól az Agora MSH-ban

2019.4 9.

Az „Aktív időskor Szombathelyen” rendezvénysorozat keretében ezúttal egy feledhetetlen koncertre invitálták a nyugdíjasokat. Halhatatlanok címmel állítottak össze egy ingyenes ajándék koncertet melyben örökzöld dalok hangzottak el. Dalok, külföldi és hazai könnyűzenei élet meghatározó művészeitől, akik ugyan már nincsenek köztünk, de dalaik örökké élnek. A hatvan év feletti nyugdíjasok megtöltötték az Agora Művelődési és Sportházat. A zenekedvelő vendégeket dr. Puskás Tivadar polgármester köszöntötte. Az est házigazdája Papp Tibor volt, fellépői pedig Török Ádám, Danics Dóra, Dell’Amico Romeó, Gidófalvy Attila, Alföldi Alexandra, Niki Amaruq, Tóth Dániel és Hertelendy Zénó voltak.

  

  

Sajnos az idős korúak egy része a koncert végén kulturálatlan viselkedést tanúsított. Még a fellépők teljes bemutatását sem várták meg, úgy indultak útjukra. Ez igazán tiszteletlen viselkedés volt egy ilyen színvonalas emlékműsor után.

További fotóim a nyugat.hu oldalon láthatók.

 

Kategória: 2019.szombathelyi események | Megtekintések száma: 447 | Hozzáadta:: pogi | Címkék (kulcsszavak): szombathely, koncert, Agora MSH, halhatatlanok | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]