Oldalam teljesen politikamentes övezet.
Szombathely eseményei, hírei, rendezvényei,
kerülnek megörökítésre, képes, filmes formában.
Közérdekű információk, valamint esküvői 
szolgáltatók gyűjteménye található itt. 

Fotóim a múltból érkeznek, én a jövőbe nézek.
     
               
  

Az Ön belépési neve Vendég | Csoport "Vendégek" | RSSÜdvözöllek Vendég
               
Block title
Kategória menü
2018.szombathelyi eseményei [4]
2017.szombathelyi eseményei [63]
2016.szombathelyi eseményei [150]
2015 szombathelyi eseményei [119]
2014 szombathelyi eseményei [107]
2013 eseményei [130]
Belépés

Honlap-menü
javascript://
A fejezet kategóriái
Keresés
Statisztika
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Block title
Nyitólap » 2014 » Május » 26 » Gyermeknapi forgatag a Történelmi Témaparkban
15:05
Gyermeknapi forgatag a Történelmi Témaparkban

2014. május 26.

 

 

Az idei szombathelyi gyermeknap kicsit több és kicsit más volt, mint az elmúlt években megszokott. A Történelmi Témaparkban kora délutántól folyamatosan érkeztek a családok, sok sok gyerekkel az élen.

A program két rendezvény összefogásával, valósult meg. Az AGORA Szombathelyi Kulturális Központ és az Ezer Lámpás Éjszakája szervezői látványos és sokszínű színpadi műsorokat, és minden korosztályt szórakoztató játéktereket, játszóházakat varázsoltak a kert területére.

Színes forgataggá vált a Ferences kert, a fő szín a rózsaszín volt, legtöbb kislány ebben a divatszínben jött ment játszott, táncolt, énekelt, és ehhez ha lehetett ilyen színű lufit is választott.

Az izgő-mozgókat sport és rendőrségi bemutató, trükkös szalaglabirintus, varázskunyhó interaktív óriás játék és népi ügyességi játékok várták. A kézműves sátorban kötélverés, agyagozás, textil bábok és papírpörgettyű készítése közül lehetett választani. A játékasztaloknál az ördöglakat játszóház, a Tudor társasjátékok furfangos fejtörői tették próbára a játékosok ügyességét és éles elméjét.

A legkisebbek a babasátorban régi gyermekbútorokkal, fából készült tárgyakkal játszhattak, az óvodás korosztály számára a Bóbita Játékbolt játszószőnyege kínált fejlesztő játékokat.

A színpadon pedig e közben folyamatos volt a szórakoztatás. A népszerű helyi zenekart a Varnyú Country, és a televíziós zenei tehetségkutatók sztárénekesei is felléptek itt.

Az állatbarátok örökbe fogadható állatokkal is találkozhattak. Úgy tűnik mindenkire gondoltak idén .Az Agora munkatársai a nagy melegben hűsítő italokkal kínálták a kilátogatókat.

 

 

 

Képgalériám a nyugat.hu oldalon látható.

 

 

Kategória: 2014 szombathelyi eseményei | Megtekintések száma: 152 | Hozzáadta: pogi | Tag-ek(kulcsszavak): gyermeknap, Szombatheny, Történelmi Témapark | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]