23:09
Emlék-Mű-Sor kisebb égi áldással

2023.07.22.

Kilenc fellépővel, fergeteges retropartyval ünnepelte a város az Emlékmű környezetének felújítását.

Szombathely ikonikus építménye mellett,  ingyenes fellépési és bemutatkozási lehetőséget kaptak a feltörekvő, fiatal és örökifjú zenekarok, egyéni előadók.

A szereplőket a szervező, az Agora válogatta nagy gonddal odafigyeléssel.

Sajnos az időjárást nem válogathatták így a vártnál kicsit több eső érkezett ezen a délutánon a térségbe. Lazán, kicsi érdeklődéssel indult a program, és mire összeverődött volna nagyobb hallgatóság, őket pedig a körülbelül egy órás eső zavarta el.

A fő produkció hangbeállása viszont már elűzte az esőt, és egy hatalmas táncos retro buliba csapott át a hangulat.  A Mystery Gang csapata pedig mindent megtett azért, hogy a hangulat végig töretlen maradjon. Erre sokan kíváncsiak voltak, úgyhogy estére benépesült a legendás felújított emlékmű környéke.

A válogatott fellépők pedig: Geiger Niki Énekstúdió, Zsiros Péter, Kleinhappel József, Hollósy Kornél, Kiss Vivien, Official Holttér, Canis Caraés a Domi & Peti Acoustic voltak.

További fotóim a nyugat.hu oldalon láthatók a képekre kattintva.

További fotóim a nyugat.hu oldalon láthatók a képekre kattintva.

 

Kategória: 2023.szombathelyi események | Megtekintések száma: 201 | Hozzáadta:: pogi | Címkék (kulcsszavak): Emlék-Mű-Sor, emlékmű, szombathely, Agora, Retro party, Mystery Gang, zene, koncert | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]