21:32
Csík zenekar jótékonysági koncertje az Agora MSH-ban

2019. 12. 08.

A Zseboroszlán - Vas Megyei Koraszülöttekért Alapítványt támogatta, jegyenként 500 forinttal vasárnap esti Csík koncerten a közönség. Közel teltház volt ezen az estén a Művelődési és Sportház nagytermében, ahol a Csík zenekar mellett a fiatalabb generáció is helyet kapott a színpadon, stílus azonos muzsikát játszva. Igazán tehetséges kis muzsikusok alkotják a Z generáció zenekart. A támogatott alapítvány, a súlyos, életveszélyes állapotban lévő koraszülöttek sürgősségi és intenzív ellátására, és kezelésükhöz szükséges eszközök, gépek beszerzésére fordítja a befolyt összeget. 

Ezen az estén kapott nagy értékű hangszereket a Szombathelyi Bartók Béla Zeneiskola Alapítványa is. Jelképesen a színpadon egy hegedűt adtak át az intézményvezetőnek.

  A koncert végén a zenekar vezetője bejelentette, ők kiegészítik az összeget 250 ezer forinttal. Végül a két generáció muzsikusai közös örömzenéléssel búcsúztak a lelkes közönségtől.

 

 

További fotóim a nyugat.hu oldalon láthatók.

 

Kategória: 2019.szombathelyi események | Megtekintések száma: 483 | Hozzáadta:: pogi | Címkék (kulcsszavak): Csík zenekar, zseboroszlán alapítványSzombathely, jotékonyság, Agora MSH, koncert | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]