23:30
Budapest Bár hangulat immár 10 éve

2018. 3. 2.

A Budapest Bár fennállásának 10. évfordulóját ünnepelte tavaly. A zenekar ezúttal Budapest hangulatát hozta el Szombathelyre. Az „Itt van a város” turnén bemutatták legújabb dalaikat is, melyeket a főváros ihletett. Természetesen a régi kedvencek is előkerültek a közönség nagy örömére. A közel kétórás koncerten fellépett a Budapest Bár zenekar, valamint Behumi Dóri, Németh Juci, Keleti András, Kollár-Klemencz László, Mező Misi és Szűcs Krisztián.

  

Az érdeklődők körében szinte minden korosztály képviseltette magát így muzsikájuk egyszerűen nevezhető kortalannak. Aki ezen a hideg péntek estén ezt a programot választotta, egy kellemes élménnyel gazdagodott, és hogy a tél hidegét is feledtessék a muzsikusok, még a pokol tüzét is begyújtották. A koncert után rövid közönségtalálkozóra, dedikálásra, lemez vásárlásra is volt lehetőség. Így láthattuk élő közelségből Németh Juci valódi mosolyát, a pokolbéli sikolya, és kacaja után.

  

További fotóim a  nyugat.hu oldalon láthatók.

 

Kategória: 2018.szombathelyi eseményei | Megtekintések száma: 526 | Hozzáadta:: pogi | Címkék (kulcsszavak): zene, koncert, szombathely, Agora MSH, Budapest Bár | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]