23:45
Alterába Fesztivál esőnapja avagy a nagymosás

2016. július 13.

Az ország talán egyik leghangulatosabb, legcsaládiasabb “kertipartija” az Alterába Fesztivál. Körmenden a Rába part zöld övezetében, hatalmas sátrazással, fürdőzéssel, és bulizással összegyúrt fesztivál immár hetedik alkalommal startolt el 2016. július 12-én kedden. A nagy móka egészen vasárnap hajnalig tart, hihetetlen jó fellépő csapatokkal, baráti társaságokkal, családokkal, fiatalokkal, idősebbekkel. A nagy móka egészen vasárnap hajnalig tart, hihetetlen jó fellépő csapatokkal, baráti társaságokkal, családokkal, fiatalokkal, idősebbekkel. A nyitó napot még az időjárás is a kegyeibe fogadta, a kemping is szinte megtelt. Én ezúttal a második nap programjaira vetettem szemet, így szeretett fényképezőgépemmel, és fesztiválbuszommal leugrottam a Rába Szabadidőcentrumba. Érkezésemet azonnal könnyező felhők köszöntötték, iszonyatos villámok kíséretében. Így a kempingben szinte embert sem láttam, mindenki magára húzta a sártat. A hirtelen jött zivatar eltávolodott, és máris sorban bújtak elő a fiatalok, és ki ki maga módján kezdett ráhangolódni az esti, erezd el a hajamat stílusra.

  

A délutáni hangulatképek külön galériában találhatók a fenti fotókra kattintva.

Ezt pedig a szerdai fellépők listája simán megkívánta. A sort a Mantra porno kezdte, nagyon szerény érdeklődés mellett. Ez persze részben annak is köszönhető, hogy a már említett zuhé épp csak egy gyors városnézést tett, és már jött is vissza a buliba. Láthatóan jól is érezte magát, mivel rendre benézett szinte az összes koncertre. A következő áldozat azonnal az Ocho Macho volt, akiket olyan szinten sikerült betámadnia, hogy rövid időre félbe kellett szakítaniuk a koncertet.

  

Ekkor már nagyobb tömeget tudott hirtelen mozgásra bírni, és a parti sátor alá kényszeríteni. S eső ide eső oda, szép számmal érkeztek még ez után is, hiszen az est igazi nagy durranásokat tartogatott még. Megérkezett sokak kedvence a Kiscsillag, majd pezsgőbontásra, azaz éjfélre, az Anna and the Barbies. Azt ugye már mondanom sem kell. hogy a kettőből egy itt is kiemelt eső tiszteletben részesült.

  

Az hogy végül Pásztor Anna, és csapata kimaradt ebből, talán a cseppet sem szokványos fellépésnek, előadásmódnak köszönhető. Mert őszintén, Anna fellépő cumója, megjelenése, és hozzá illeszkedő szövege, dalai ? Ez itt már nem játék, és a fele sem tréfa, ahogy a sárban tapicskolás sem volt az. A koncert végére kölcsönkért hatalmas ördögszarvakról meg már nem is beszélve, aminek viselését az énekesnő állítása szerint, külön meg kell tanulni. Nos ezen a szinten már, egy jött ment esőnek nem volt keresnivalója.

    

Viszont jó kis partiarcok kerültek elő, és szívesen fotóztatták magukat. Így a szerdai hangulatról jó pár fotót sikerült beújítanom.

Ezeket a képekre kattintva láthatjátok.

  

Reméljük a továbbiakban kitör a szárazság és efféle nagymosásban nem lesz részük a partizóknak.

 

Kategória: 2016.szombathelyi eseményei | Megtekintések száma: 744 | Hozzáadta:: pogi | Címkék (kulcsszavak): Alterába fesztivál, Körmend, koncertek, esénap, kertiparti, buli | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]