22:30
ABBA Show az Agora MSH-ban

2023.5.14.

Szinte alig maradt szabad hely, akkora volt az érdeklődés a jól ismert ABBA dalokat felelevenítő produkcióra. Janza Kata és Polyák Lilla előadásában az AGORA - Művelődési és Sportházban táncra perdült a közönség egy része, így igazán maradandó élmény lett ez mind a közönség, mind pedig az előadók számára.

Az ABBA svéd eurodiszkó-együttes, az 1970-es évek második felének világhírre szert tett, máig népszerű, meghatározó zenei formációja. Aktív időszakuk 1972–1982 közöttre tehető.

Az együttest 1972-ben alapította Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson és Anni-Frid Lyngstad. 1974-ben váltak világszerte ismertté, amikor Waterloo című dalukkal megnyerték az Eurovíziós Dalfesztivált, és attól kezdve éveken át uralták a különböző országok toplistáit.

Később.

A Mamma Mia! az azonos című West End-musical 2008-as filmváltozata. A brit-amerikai koprodukcióban készült romantikus zenés filmvígjáték az ABBA együttes dalaira épül, s az egyiknek a címét viseli.

És most.

Ezekre az alapokra épült fel ez a hazai turné a népszerű dalokkal .

További fotóim a nyugat.hu oldalon láthatók a képekre kattintva.

További fotóim a nyugat.hu oldalon láthatók a képekre kattintva.

Kategória: 2023.szombathelyi események | Megtekintések száma: 182 | Hozzáadta:: pogi | Címkék (kulcsszavak): Janza Kata, Agora, koncert, Abba Show, Polyák Lilla | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]