23:58
A legendás EDDA Művek hatalmas csapást mért Szombathelyre

2017.októbet 28.

Hatalmas csapást mért Szombathely rock és EDDA Művek rajongóira a műfaj nagy legendája, kedvence. Vagy ahogy kollégám a program előzetesében írta, megelőlegezte, „kirúgják az AGORA Művelődési és Sportház oldalát.” És valóban, hiszen a a zenekar tagjain nem fog az idő. És érdekességként említhetem még, hogy életem első nagy koncertje ugyan itt ugyan ekkora lelkes tömeggel az Edda bulija volt, anno 1981-ben mikor második lemezük jelent meg. Azóta nagyon sok idő telt el voltak változások de az EDDA az ma is ugyan az. Töretlen lelkesedés a zenészek és a rajongók részéről egyaránt. És hogy az idő mit hozott magával? Azt a különleges életérzést, látványt ahogy három generáció a színpadon együtt zenél. Hiszen nem mindennapi dolog ha apa fia és a kisunoka egy időben egy színpadon lép fel. A tömeg együtt lüktetett és hullámzott a forró hangulatú koncert alatt, együtt énekelte a dalokat több mint negyven év távlatából is.

Igazi örömzenélés volt, ezen az októberi estén. És mikor azt hittük itt a buli vége, Attis kiállt a színpad szélére, és annyit mondott: nem nem ezt nem ússzátok meg ennyivel, és máris szóltak újra a dalok. Egy olyan rockbuli volt, amit már talán nem is lehet tovább fokozni, így most várjuk a 2018-as új bemutatót a budapesti Arénában, új dalokat melyek majd szintén kedvencek lehetnek az elkövetkező 40 évre is akár. A hatalmas buli rajongói táborát a Pataky Művek dalai melegítették be.  

  

  

További fotóim a nyugat.hu oldalon láthatók.

 

Kategória: 2017.szombathelyi eseményei | Megtekintések száma: 677 | Hozzáadta:: pogi | Címkék (kulcsszavak): Pataky Művek, Edda, koncert, szombathely, Agora MSH, Edda Művek, Rock, buli | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]