16:03
A hírességek sétányán Erős Attila és Petró János csillaga

2022.9. 2.

Ezúttal két zenésszel bővült a szombathelyi hírességek sétánya.

 2020 nyarán kezdte el építeni saját, szombathelyi csillagok sétányát a Broadway Club Café.

Elsőként Törőcsik Mari, Jordán Tamás és Benkő László kapott csillagot a Savaria Mozi árkádjai alatt

 2021 nyarán Horváth Charlie és Márkus Tibor neve került a sétányra

És most 2022-ben, két zenésszel bővült a szombathelyi hírességek sétánya. Az egyik csillag Erős Attiláé, aki a Lord együttes oszlopos tagja, a másik pedig a márciusban elhunyt Petró Jánosé, aki a Savaria Szimfonikus Zenekar megalapítója, egyénisége, volt.

A ceremóniák vörös szőnyeges, luxus autós pirotechnikai látvánnyal indulnak, kis műsorral kedveskednek, majd baráti találkozásokkal, gratulációkkal, fotózásokkal, pezsgős koccintással zárulnak.

Ezen a napon sem volt ez másképp.  Elsőként Petró János tiszteletére fuvolázott Kiss-Vincze Eszter, aki atyai jó barátjaként tekintett a karnagyra és a családdal is szoros kapcsolatot ápol a mai napig. Játékával megható pillanatokat okozott az ünnepelteknek. Nem kevésbé volt méltó ajándék Vas István Andor néhány dala. Zárásképpen eljátszotta zongorán a Lord együttes Vándor című dalát, amit Erős Attilával együtt énekelt a közönség.

További fotóim a képekre kattintva láthatók.

 

Kategória: 2022.szombathelyi események | Megtekintések száma: 214 | Hozzáadta:: pogi | Címkék (kulcsszavak): csillag, Erős Attila, hírességek sétánya, avatás, Broadvay, Petró János | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]