19:46
15 éves a Fekete István Állatvédő Egyesület

2023.9.16.

Szombaton rendezték meg a Fekete István Állatvédő Egyesület jubileumi, tizenötödik születésnapját a Történelmi Témaparkban.

15 év az állatokért nem kis idő. Mennyi megmentett kis élet, mennyi küzdelem, mennyi rossz körülmények közt tartott kutya, cica vagy bármilyen állat. Mennyi örökbefogadó nap, mennyi rendezvény, séta, alkalom ahol összehozhatták a mentett állatokat az esetleges új boldog kis családdal, gazdikkal. Mennyi lemondás, mennyi munka mellett szabadidőből áldozott idő. Az egyesület él, teszi a dolgát csendesen kitartóan. S közben eltelt ez a tizenöt év.

A képekre kattintva  látható a galériám.

De, mindez most nem is számít, nem is érződik ezen az ünnepi rendezvényen. Hiszen ezt is teljes erővel, lendülettel, szeretettel szervezték a Történelmi Témaparkba, hogy egy újabb emlékezetes napot, újabb szép emléket, hatalmas élményt adjanak az állatbarátoknak gyerekeknek felnőtteknek egyaránt.

Egy újabb nap ahol minden a kiskedvencek körül forgott.

Tartalmas volt gazdiknak és a kutyusoknak egyaránt.

Az eseményre sokan voltak kíváncsiak, olyanok is, akiknek még nincs házi kedvencük. Nekik is kellemes hétvégi programnak bizonyult ez hiszen sok érdekes dologgal ismerkedhettek meg kis beszélgetésekből, bemutatókból. A jó hangulathoz pedig a remek, késő nyárias idő is jelentősen hozzájárult.

A különleges rendezvényre a szervezők számos programmal is készültek, volt például kutyaszépségverseny, kutyás felvonulás, kutyatestvértalálkozó és persze különböző kutyás bemutatók is.

A képekre kattintva látható a szombati galériám.

Kategória: 2023.szombathelyi események | Megtekintések száma: 358 | Hozzáadta:: pogi | Címkék (kulcsszavak): kutyák, 15 év, szombathely, születésnap, Fekete István Álatvédő Egyesület, állatvédők | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]