Csaba utcai felüljáró átadva
október 18.



A Csaba utcai felüljáró ezennel elkészült és átadásra is került. Ünnepélyes átadása csütörtökön délelőtt 11 órakor, egyházi áldással és a szalag átvágással megtörtént.

 

Az új szerkezeten elsőként a város polgármestere gördülhetett át autójával. Az átadó ünnepségre érkezettek ezt követően gyalogosan bejárták a felüljárót és az alatta húzódó kerékpárutat, majd egy gyalogos feljárón távoztak. Ezennel véget értek az építésből adódó útlezárások, elterelések és természetesen a vasúti átjáróban a hosszas várakozás.

 

Azonban a forgalom megindulása után azonnal adódott egy kis zökkenő. Nevezzük ezt amolyan szépséghibának egyenlőre, és majd kiderül. A Csaba utca felőli felhajtó mellett van egy sáv amin a Pálya utca fele lehet lekanyarodni. E szakaszon van egy két lakóház és az egyik ház bejáratához bekanyarodó jármű hátulja lógott rá erre a keskeny útszakaszra. Így akadályozta a kanyarodó járművek elhaladását. Vajon ez egyedi probléma e vagy több problémát is fog okozni majd? Ez később majd kiderül.

A megnyitó részletes leírása helyett beszéljenek a képek, amik a nyugat.hu oldalon láthatók.


Kategória: októberi események | Hozzáadta:: pogi (2012 Október 18)
Megtekintések száma: 675
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]