Critical Mass újratöltve.
április 28.



Ragyogó napsütés megközelítőleg 250 kerékpáros 12,5 km a belváros útjain  2 alkalom a kerékpáremelésre, ja és a lényeg  1 eljegyzés.
Ezért érdemes volt várni egy hetet és újraszervezni a Critical Mass kerékpáros felvonulást városunkban. Aki még emlékszik a múlt hét végén a vasárnapra tervezett programot alapos eső áztatta ezért mindössze 15-en jöttek el a megbeszélt találkozóra de ők hősiesen mentek is egy kisebb kört de még emeltek is a végén a Fő téren. Viszont az igazi feeling hiányzott. Ezért újabb próbát tettek szombaton ami a jelek és képek szerint igen csak jól sikeredett. Jó hangulatban vidáman kerekezve jártuk be a szervező által  ismertetett helyeket útvonalat, és igazi kuriózumnak számított a kategóriában, az emlékműnél történő emelés, azon apropóból, mert a rendezvény fő szervezője Gergő, e helyen kérte meg kedvese kezét, és térden állva húzta ujjára a gyűrűt. Igazán stílusos és emlékezetes leánykérés volt ez valljuk csak be. Ez úton is szeretnék gratulálni a párnak, e nagy eseményhez.
Végül a szokásos helyszínre érkezve megtörtént a klasszikus Fő téri emelés is.
Köszönjük a jó szervezést,  zavartalan, balesetmentes  lebonyolítást, Gergőnek és segítőinek. Valamint köszönet mindenkinek aki eljött hogy ezzel is népszerűsítse a kerekezést és a csapat népes táborát.
Fotóim a rendezvényről.

 

 

 

További képek hamarosan az esemény fotóalbumok közt látható.

 
 
Kategória: áprilisi események | Hozzáadta:: pogi (2012 Április 29)
Megtekintések száma: 991
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]